KINGSTON, JAMAICA? – NEJ, VOXHALL, AARHUS (SEPT. 23/24)

festival-posterDer har altid været noget ”Could this be love”- Bob Marley stemning over Aarhus og ja, it IS love for byens kærlighed til reggaen har holdt siden ’70erne og vel nærmest aldrig manifesteret sig stærkere i byens boblende reggae-vækstlag end den gør lige nu, der har endda været skrevet at Aarhus måske er Danmarks Reggae By Nr. 1. – Måske? Der er ikke noget ”måske” når AARHUS REGGAE FESTIVAL 2016 ”vækker, vugger og vælter” spillestedet VoxHall fredag og lørdag den 23.-24.september.

Det er 2. år at Festivalen bliver afholdt og efter sidste års succes er det rygtedes både blandt danske og udenlandske musikere og bands og ikke mindst reggaefans – nye som gamle – og indenfor alle genre bla. Dancehall, Roots Reggae, Dub – at AARHUS REGGAE FESTIVAL 2016 er stedet hvor man skal spille, være, danse OG elske i den kommende weekend.

Måske? Never say maybe – Say YES!
Written by: Synnøve Søe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s